24 April 2023
By Michaela

Du som arbetar i förskola - missa inte träffen den 16 maj!

Arbetar du i förskolan och är nyfiken på hur du på ett medvetet sätt kan välja och värdera digitala lärresurser i din undervisning med stöd av forskningsbaserat metodstöd och dialog med bolaget?

Den 16 maj klockan 16:00 - 17:30 anordnar vi en digital och gratis träff där ni får träffa bolag som berättar om sina lärresurser och där ni kan ställa frågor till dem. För dig som är med för första gången börjar vi klockan 16:00 med att gå igenom hur det fungerar och möjligheterna med Edtest!

Anmäl dig här!


Program:

16:00-16:30 Det här är Swedish Edtest och så här fungerar det!

16:30-16:35 "Speedmatchning" - så går det till!

16:35-16:50 En minuts presentation av bolagen

16:55-17:25 Besök de olika bolagen I Breakout-rum för att ställa frågor 

17:25-17:30 Sammanfattning och avslut


Bolag som presenterar sina resurser:

  • Creaza - Digitalt berättande
  • Levebee - Matematik för yngre barn med särskilda behov
  • Kattalo Tidig språkutveckling
  • Tiny Minds Lab - Planeringsverktyg med integrerat lärmaterial
  • Skolstil - ett smart hjälpmedel för elever som lär sig att läsa och skriva!

Så kan du förbereda dig

Lärare/pedagoger/huvudmän

Att anmäla dig och vara med på träffen betyder inte att du förbinder du dig till ett test, men vi lovar att du kommer att bli sugen på att vara med!

Om du redan nu vet att din huvudman är medlem i Ifous kan du skapa ett konto på https://edtest.se/sv/ga-med-som-larare . Är din huvudman inte medlem än så kan du läsa där hur ni gör för att bli det. Ett tips är att även få med dig den som är övergripande ansvarig för utvecklingsfrågor eller IKT för er enhet på träffen.

Bolag

Bolag som anmäler sig och är medlemmar i Swedish Edtech Industry får en tid att presentera sig och ett digitalt rum för fortsatta samtal. Vänder er lärresurs sig mot förskolan och har ni inte anmält er till träffen än? Anmäl dig här!


Välkomna!