Kategorier
Bolag höst 2021

Moomin Language School

Moomin Language School är en digital språkinlärningstjänst för förskolor som vill ge sina elever inspirerande upplevelser på engelska.

En spännande sago-baserad inlärningsapplikation lär barn grunderna i engelska på ett sätt som väcker glädje och vårdar barns självförtroende. Allt som krävs är 5-15 minuters daglig lek. Veckovisa lektionsplaner hjälper lärarna att skapa intresse för det nya språket genom lek, kommunikation och uppmuntran.

Vår läroplan består av sju nivåer som sträcker sig över 114 veckor. Vår forskningsbaserade inlärningsmetod har skapats av tidiga lärare, språklärare, lingvister, tekniska experter och andra yrkesverksamma med över 30 års erfarenhet av digital språkutbildning. Hos oss växer barn till lyckliga globala medborgare som är redo att förändra världen!

Boka möte med oss

Det här vill vi testa med dig som lärare: Vi vill se om Mumin Språkskola passar in i utbildning av unga och få feedback från lärare, barn och föräldrar.

Teknikkrav: Surfplatta eller mobiltelefon (Android eller iOS) med internetåtkomst. Applikationer kan laddas ner på Google Play och App Store.

Läs mer om bolaget: Moomin Language School

Kontakt: Saga Arola

Boka ditt möte med oss här