Testa våren 2021

Välkomna att testa med oss våren 2021. Vårens testomgång startar med en matchmakingvecka 15- 26 mars, då edtechbolag och lärare får chans att mötas. Du som lärare går in och väljer vilka bolag du vill träffa, bokar en mötestid eller tar direktkontakt om du vill veta mer. För att inte missa några uppdateringar vill vi att du som testintresserad lärare anmäler dig här.

För dig som lärare

100% av de lärare som testar med oss upplever att de ökar sin digitala kompetens. Den 9 mars kl 15.00 – 16.00 har du chansen att delta i ett webbinarium för att förbereda dig för ett test. Anmäl dig här.

Läs mer om vad ett test innebär för dig som lärare och varför andra lärare redan valt att vara med.

För dig som edtechbolag

Återkoppling som kan användas direkt i produktutvecklingen är något som de bolag som testar med Swedish Edtest har stort värde av. 

Läs mer om vad ett test innebär för dig som bolag.  

Så här går det till

Vår testguide består av tre steg och ger dig som lärare och bolag stöd från teststart till utvärdering. Vår testmetod vilar på vetenskaplig grund och utvecklas med fil dr i didaktik Anna Åkerfeldt. Här går du in i testguiden. Kika gärna på vår korta film om hur det går till att testa.

Just nu testar nästan 100 lärare från förskola till högskola digitala lärresurser med oss. Så här säger de om värdet av att vara med.

Mats Svärdh testar just nu två digitala läromedel tillsammans med sina elever och kollegor på Nacka Gymnasium.

Det är nyfikenheten som driver ämnesläraren i matematik och fysik att ta reda på mer om hur Swedish Edtest fungerar.   

– Att vara med och testa är ett enkelt sätt för mig att undersöka hur det digitala läromedlet fungerar i min undervisning och om jag vill fortsätta använda det.

Mats Svärdh, ämneslärare i matematik och fysik, Nacka Gymnasium

Min förhoppning är att hitta ett mervärde som underlättar för mina elever att lära sig och för mig att följa deras framsteg, säger Mats Svärdh.

Sara Fritz, Skärsätra skola på Lidingö berättar om vad de lärde av att testa.