24 januari 2023
Av Hanna

Missa inte speedmatchning 23 mars

Ett test med oss börjar med att en lärare blir nyfiken på att testa en digital lärresurs. Därför ordnar vi digitala speedmatchningar där bolag och lärare kan träffas och ställa frågor till varandra. Den 23 mars 15.00 - 16.30 kör vi! För dig som är med för första gången drar vi igång redan 14.30 och går igenom grunderna och möjligheterna med Swedish Edtest. Anmäl dig här


Program

🧐14.30 - 14.55 Det här är Swedish Edtest

🧃 Bensträckare

🧑‍🎓15.00 Speedmatchning så går det till 

🏋️15.10-15.30 En minuts presentationer av bolagen - FLER BOLAG TILLKOMMER

Lexplore - Material för elever med läs- och skrivsvårigheter

Kattalo Tidig språkutveckling

Levebee - Matematik för yngre barn med särskilda behov

Creaza - Digitalt berättande

Natur & Kultur/Digilär - Heltäckande läromedel

Zimify Group - en digitliaserad läxhjälpsapp som med hjälp av AI och en smart whiteboard ger eleven möjlighet att få hjälp och stöd med sina läxor i realtid!

Wacano - Pedagogiska poddar som lärresurs

IMAL - Bokstavsinlärning🧑‍🤝‍🧑15.30-16.30 Speedmatchning - besök och ställ frågor till bolagen i olika breakout rooms.


Vi har uppdaterat formen för speedmatchning efter era förslag på förbättringar. Denna gång besöker lärare bolag under 10 minuter och efter det första mötet byter alla samtidigt och väljer ett nytt bolag att besöka. Det ger både bolag och lärare bättre möjligheter att förstå varandras behov och intresse.

Så kan du förbereda dig

Lärare och huvudmän

Genom att anmäla dig och vara med på speedmatchning förbinder du dig inte till ett test. Men vi lovar att du kommer att bli sugen på att vara med! Här kan du läsa mer om hur andra arbetat tillsammans med oss

Bolag

Bolag som anmäler sig och är medlemmar i Swedish Edtech Industry får en tid att presentera sig och ett digitalt rum för fortsatta samtal. Den 12 januari ger vi er en möjlighet att förbereda er. Mer information om det finns i kalendariet ANMÄL DIG SENAST 15 MARS OM DU VILL HA EN MÖJLIGHET ATT PRESENTERA DIG.